Hvis Sportsklubben Brann greier det de ikke har gjort på over 60 år, vil bl. a. Mons Ivar Mjelde bli plassert på steinsokkel utenfor stadion ved siden av Roald ”Kniksen” Jensen. Jeg tror at hvis Brann vinner de tre neste, og Lillestrøm og Stabæk spiller uavgjort mot hverandre, og at deretter Lillestrøm og Stabæk taper eller spiller uavgjort to kamper hver, kan Brann trygt begynne å produsere Gulløl fra Hansa, og Brann gullkake. Det er en ting jeg tror er viktig for hver og en av oss bergensere, gullet burde deles ut på hjemmebane! Da ville nok en hver av de som stiller på Stadion ta til tårene.

Mons Ivar Mjelde med Roald Brunn Hansen & Co, har gjort en strålende jobb med å bygge opp et lag vi ikke har sett maken til noensinne. Karadas er tilbake, Helstad er tilbake og Hassan El Fakiri. Tror ikke Brann-fansen har vært så giret siden cup-gullet i 2004, og det er søren meg fortjent hvis Brann holder formen og tar gullet.

Herman Friele og Monica Mæland lovet begge to 1 000 000 kroner til feiring av Brann gull, vis det skjer. Håper de holder dette, og at Bataljonen samarbeid med Sportsklubben Brann holder et skikkelig party for Kjuagutt, rævadilter og madam. Og at hele Bergen trår til med skikkelig fest stemning.

Bataljonen har allerede leid et fly til bortekampen mot Tromsø, og har allerede sagt at det kommer til å bli fullt. Hvor mange supporterklubber gjør dette for laget? Jeg bare spør! Hadde ikke NFF vært så fastholden på Oslo-tradisjonen med landslaget på Ullevaal, og hadde Brann Stadion vært en 5-7 000 plasser større, ville jeg insistert på at landslaget skulle spilt for et skikkelig fotballpublikum!

Bergens Tidende