— Det har vært et innbrudd i en bolig i Totlandsvegen torsdag ettermiddag. Eier forlot huset klokken 17.00 og returnerte klokken 18.30, melder operasjonsleder Terje Hilland ved Hordaland politidistrikt.

I tillegg til en patruljebil ble en hundepatrulje sendt til stedet.

Politiet ønsker tips

— Huset var endevendt. Det er usikkert hva som er stjålet. Det er ikke gjort noen obsevasjoner på gjerningsperson foreløpig, opplyser Hilland.

Politiet ønsker tips dersom ukjent personer eller biler er sett i Totlandsvegen mellom 17.00 og 18.30 torsdag ettermoiddag.

— Hele huset er endevendt og rotet til. Det ser ikke ut der inne, sier politiførstjebetjent Pål Inge Iversen, som er på stedet.

Politiet vet ikke hva som er borte ennå, og har foreløpig ikkeoversikt over hvordan tyven har kommet seg inn i huset.

— En hundepatrulje har lett i området, men har nå avsluttet. Den lokale patruljen jobber videre med saken. Det er observert noen personer de skal sjekke ut, sier operasjonsleder Terje Hilland.

Lusket rundt huset

Blant annet har beboerne tidligere i dag sett en ung mann luske rundt eiendommen. Politiet tror det kan være samme person som står bak innbruddet.

Mannen er mellom 25 og 30 år. Han er rundt 180 centimeter høy og har kortkippet, lyst hår. Han var iført en rutete jakke som er lys og svart.

Sammen med beboerne skal politiet også gå igjennom en del bilder av såkalte kjenninger, for å se etter mannen som lusket rundt huset.