Av Christian Tvedt (14)

Alle har sikkert sett "gullmannen" som står på Torgallmenningen en gang iblant og bukker til folk som legger penger foran han. På varme sommerdager står han der i varme forgylte bukser og frakk. Denne gangen er det motsatt.

Utenfor Galleriet, sto det i dag en heller lettkledd grønn mann. Muligens inspirert av "den grønne gnom" fra "spiderman"

Iført bare boksershorts og et halskjede sto han oppå ett bosspann og bukket til folk som ga han litt penger. Ellers sto han og så ned, mens han skalv så han holdt på å falleý

Nå er det imidlertid en mulighet for at dette var en del av et utdrikningslag eller lignende. Men morsomt var det i alle fall. Han så ut som han hadde det ganske morsomt selv og, smilte og vinket litt til folk.

Det var mange folk som stoppet for å se på han og mange unger som gikk bort og la ned penger foran han. Noen av ungene ble litt redde når han bukket, men samtidig syntes de det var veldig spennende. De løp så fort de kunne vekk. Mens de smilte og lo samtidig. Det er uansett alltid gøy med sånne små "Happenings" i byen vår.

GRØNN AV KULDE: Det er kaldt å underholde bergensere om vinteren.
Christian Tvedt