Søkene i Rådalen fortsetter trolig ut uken, sier politistasjonssjef Tore Salvesen ved Laksevåg politistasjon.

Etter at søkene i Rådalen er ferdig, vil politiet fortsette letingen hos Mjelstad Miljø på Osterøy, hvor bunnasken fra forbrenningsanlegget i Rådalen blir brukt som toppdekke på avfallsdeponiet.

Politiet setter inn et nytt gir i etterforskningen etter løslatelsen av Dungs ektemann og svigermor.

– Jeg kan ikke gå i detalj om hva vi vil gjøre. Men vi kommer ikke til å trappe ned etterforskningen. Det er heller det motsatte som vil skje. Vi kommer til å intensivere arbeidet, sier politistasjonssjef Tore Salvesen ved Laksevåg politistasjon.

Ber om hjelp Etterforskerne håper løslatelsen kan bidra til at Dungs ektemann og svigermor stiller i avhør.

– Vi forventer at de siktede og familien for øvrig nå begynner å bidra til å finne Dung. Det er det alle involverte parter må bruke all sin energi på nå. De siktede har nektet å snakke med oss, og det er det som har gjort at vi ikke har kommet videre, sier Salvesen.

Han trekker frem innsatsen til familien til savnede John-Frode Heitmann, som kom til Bergen for å lete få dager etter at marinegasten forsvant.

– Det må vel være et eksempel til etterfølgelse på hvordan en familie bør reagere når en av deres nærmeste er forsvunnet, sier Salvesen.

Ikke skjellig grunn

Dommerne i Gulating lagmannsrett mener det fortsatt er grunn til å mistenke Dungs ektemann og svigermor for drap. De gir politiet rett i at det er fare for at de siktede samordner forklaringene sine og at de kan påvirke vitner i saken.

Dommerne mener likevel denne risikoen ikke er stor nok til å holde de siktede i varetekt.

– Det som er viktig for oss er at både tingretten og lagmannsretten mener det er skjellig grunn til mistanke, sier Salvesen.

SAVNET: Dung Tran Larsen forsvant i sommer.
POLITIET
Gravingen etter Dung Tran Larsen fortsetter ut uken, opplyser politiet.
FINN ARNESEN (MMS)