— Jeg jobber om bord på ROV-båten «Edda Fonn». Vi ligger og jobber på Åsgard A i dag, og vi hadde felles flaggheis i morges med nasjonalsangen over PA-anlegget i bakgrunnen, skriver overstyrmann Kristoffer Hjellestad til bt.no. Feiringen kan du se i videoen over.

New Zealand-studenter

«Gratulerer med dagen Norge! Her på New Zealand er feiringen allerede i gang», skriver de norske studentene ved Lincoln University på New Zealand, skriver Henriette Wathne Gelink fra Bergen i en e-post til bt.no.

Etter frokost samlet de seg på universitetsområdet. «Ja, vi elsker» ble sunget, og senere blir det potetløp, sekkeløp og rømmegrøt.«Hurra! Hurra! Hurra», hilser Henriette Wathne Gelink (Bergen) og Hanna Lodberg-Holm (Telemark).

Mannskapet på «Nor Australis» stilte på dekk utenfor kysten av Australia. Himmelen var blå, i motsetning til hjemme.

Representanter fra selskapene Grieg Shipping Inc og Toekje Solutions Inc feiret nasjonaldagen i Manila på Filippinene. Over i vår bildeserie ser du hvordan deres tog så ut.

Hanket inn lokale

I Usinsk, nord i Russland, feirer tre kolleger fra Bergen Engines AS 17. mai. Som du ser i bildeserien over, trengte de påfyll av lokale arbeidere for å stille et noenlunde presentabelt tog.

Har du et bilde du vil dele med oss, send det til 2211 eller nyhetsweb@bt.no.