— Jeg ble enormt rørt da vi gikk på luften i Alta. 3500 mennesker brølte i rein fryd. Det var så bra! forteller Mona med stort engasjement.

— Nå er vi i patriotismeby nummer én, så jeg forventer at det skal bli bra, men man vet aldri. Folk er mer blasert i større byer, legger hun til.

Blir det fullt hus i kveld, eller kan folk fremdeles få tak i billetter?

— Nei, da må vi stable i høyden. Alle billettene er gått, så vi venter 1500 mennesker i hallen, forteller Mona.

Har du fått frem alt av mannskaper og artister til tross for flystans og -forsinkelser?

— Jeg har fungert som megler for flybilletter, tog og buss. Solgt og kjøpt og byttet. Alt for å få folk frem i tide, forsikrer hun.

Vår i Bergen Mona Vindenes er produksjonsleder, innleid for Stageway, og har vært på farten for Grand Prix-arrangementet siden 15. november.

— Den siste uken har jeg bodd hjemme på Sotra og det har bare vært så godt. I Alta rigget vi utstyr i isende kulde. I Bodø var det storm og kuling. Så kommer vi til Bergen og vårstemning. Det er nesten en reprise av Grand Prix i 1986, mener hun.

— Da blomstret kirsebærtrærne samme dag som arrangementet startet. Vi har et mannskap på nærmere 100 mennesker som skal reise hjem i morgen. Jeg håper de drar med et godt inntrykk av byen.

I natt er det enden på Grand Prix-visen for Vindenes. Delfinalen i Oslo skal NRK selv produsere.

— Nå er det bare bra og stor stemning her i Frammohallen, men et eller annet tidspunkt i natt kommer det nok til å gå opp for meg at det er over.