Det rekrutteres bra på dommersiden i Tertnes. Og i gårsdagens 11er-fotballkamp mellom Tertnes J96 og Masfjord stilte Tertnes Fotball med tre lovende, unge dommere.

Det er sjelden i slike kamper at hoveddommer har med seg linjedommere, og både lagledelsen i Tertnes og Masfjord var særdeles fornøyd med kampledelsen. Kampen som ble ledet av Adrian som hoveddommer endte med en klar 5-1-seier til Tertnesjentene.

Stor Tertnes dominans

Det var Tertnes som åpnet best og spillet foregikk for det meste på Masfjorden sin banehalvdel. En kvikk og rask Stine kontrollerte midtbanen sammen med Sarah og Ingvild.

Midtbanen var flink til å utnytte både bakrom og kanter og det ble skapt mange sjanser. Likevel gikk det 10 minutter før Stine fra 16 meter skåret med et flott langskudd 1-0.

Masfjorden var tydelig inne i en dårlig periode og etter 12 minutter og et flott kombinasjonsspill mellom Sarah, Amalie og Stine puttet Stine igjen ballen i mål. 2-0.

Deretter var det Sarah sin tur i det 13 min. 3-0. I det 14 minutt driblet Amalie alt av småjenter fra Masfjorden og la på til 4-0. 5-0 kom på slutten av 1. omgang og igjen etter ett langskudd fra Stine.

Fotball handler om innsats

Da Tertnes jentene gikk på banen i 2. omgang trodde nok de fleste at en riktig stor seier var pågang. Slik gikk det ikke. Masfjord hadde stengt døren og med litt hjelp fra Fru Fortuna vant Masfjord omgangen 1-0.

I og for seg flott for Masfjord som har hatt en tung start på årets sesong.

Lagleder Rune Eng sa i en kommentar til kampen at:

— Tertnesjentene må lære seg at en kamp går i to omganger og at innsats er nødvendig for å skåre mål.

Avslutningsvis sa Rune at:

— Kampledelsen med Adrian i spissen var svært god med klare og tydelige signaler til jentene og det er sjelden å se at offside regelen blir praktisert så bra som disse karene klarte.

Se også: Tabellen og terminliste for Tertnes J96 | Besøk Tertnes sine hjemmesider

Sporten: Finn tabeller og resultater for alle lag i Åsane!

Var du på kampen eller kjenner noen av spillerne på lagene - eller de gode dommerne? Skriv en kommentar i feltet under!

Tertnes sitt stortalent Amalie runder Masfjords keeper.
Rune Eng
Lovende og myndig dommertrio.
Rune Eng
Abira snurrer rundt med motstandere som er to hoder mindre.
Rune Eng
Det var varmt å spille på Åstveit.
Rune Eng