Vi er så heldige å ha fått mye treningstid i Breimyra Skoles Gymsal slik at vi kan holde de fleste partier i samme lokale, skolen har vært veldig behjelpelig med dette.

Nå i høst har vi stor fokus på å få de voksne til å starte med kampkunst og til dette er Taj Chi en glimrende stil.

Denne stilen kommer fra Kina og er en av de største der.

Her er det stor fokus på balanse mellom kropp og sjel og myke bevegelser. De som møtte på første treningen syntes at dette var noe de ville fortsette med. Vi har leid inn en meget dyktig instruktør fra Kina til disse treningen, han ble meget godt mottatt av sine nye elever.

Nytt i høst er det også at vi får i gang et karateparti slik vi hadde i Flaktveit for noen år siden.Nå blir det Kyokushinkai Karate som treningsmessig er ganske identisk med tidligere karate i FIK. Når man er kommet litt på vei i treningen og fått erfaring kan man vurderer å konkurrere , da kan man velge mellom semikontakt kumite, fullkontakt og kata.

Vår populære gruppe i Kickboxing fikk en særdeles god start med mange nye fjes på nybegynnerpartiet.

Her har vi konkurranse erfaring fra nasjonale og internasjonale stevner og har utøver som skal delta i Junior VM nå i høst.

Kampsport er generelt en glimrende trening for å få bedre selvtillit ,trygghet og kroppsbeherskelse, samt bedre kondisjon og styrke !!!

Vi har partier i Wushu / Taj Chi , Kickboxing og Kyokushinkai Karate slik at det skal være et tilbud til de fleste aldersgrupper.

Vi tar inn nye medlemmer fortløpende hele året slik det at aldri blir for sent å prøve seg !

På vårt barneparti i Wushu er det stor fokus på at alle skal trives og vi tar gjerne en lek eller to for de minste, aldergruppen her er ca. 7 til 12 år.

Våre treninger er basert på teknisk trening med basic og styrke/kondisjon i fokus og fører frem til gradering 2 ganger i året for de som vil det.

Dette er selvfølgelig valgfritt og ikke nødvendig for å ha fremgang og komme i litt bedre form.

Mange av våre instruktører og medlemmer bruker også litt tid på vårt flotte styrkerom i "hallen".Der holder de på med de fleste styrkeøvelser og det er adgang til å trene der alene etter en instruksjon eller 2 alt etter erfaring.

Vi prøver også å ha det litt sosialt sammen og i 2007 var vi 6 stykker på treningsleir i Kina. Her var det god trening og mye shopping.

I år har vi vært i Stavern på treningsleir. Vi holder på med planlegging av en treningsleir i Spania til våren 2009.

Vi ønsker alle våre medlemmer en fin høst med spennende trening og utfordringer !

Les mer på Flaktveit Idrettsklubbs nettside

Fullkontakt kamp.
Paul i karate NM.
Gøy også! Treningsleir i Kina 07, Alexander og Andreas.
FIK norgesmestere i Wushu,fra venstre trond,jan-rhoar,marius og Alexander
Fra Wushu VM, oppvining i Taoulo.