I 1995 ble antallet heltidspolitikere utvidet fra syv til 13. Da ble 12. etasje i rådhuset for liten, og IT-avdelingen måtte høyst motvillig gi slipp på halve 13. etasje. Prisen for ombyggingen og flyttingen var på nærmere fem millioner kroner. IT-medarbeiderne som ble kastet ut av sine kontorer, fikk plass andre steder i kommunens mange bygg.

For to år siden kom den andre store flyttesjauen. Da trengte den nyutnevnte byrådslederen og hennes stab nye kontorer. Nå ble resten av IT-avdelingen kastet på dør i 13 etasje. Og selve oppussingen og ombyggingen på Rådhuset kostet 6,2 millioner kroner.

Det hører med til historien at det var en viss diskusjon om hvem som skulle innta 13 etasje. Også ordføreren ønsket seg inn der, men måtte nøye seg å bli i 12. etasjen under byrådslederen.

Men flyttingen av IT-avdelingen til kommunehuset på Laksevåg ble en langt dyrere fornøyelse enn oppussingen av byrådslederens kontorer. Et dagsenter for psykisk utviklingshemmede måtte flytte ut, 1. etasje og deler av underetasjen måtte bygges om. Sammen med tilbygg og ombygging av femte etasje kom det hele på 20,3 millioner kroner.