— Man har ikke mer moro enn man lager selv, smiler Sigrun Raa Nilsen. Siden Arken senter ble ferdig i 1985, har hun sammen med mannen Odd eid butikken Entrè mote og parfymeri.

- Det holder nå

Butikken, som siden den gang har solgt merkeklær og parfyme, har nå opphørssalg. Alt skal bort. Alt har tilbudslapper på seg. Raa Nilsen innrømmer at det er noe vemodig, men hun lar det ikke gå ut over humøret.

— Dette har jo blitt en livsstil for meg. Jeg har alltid elsket å drive med dettre, og jeg har ikke kjedet meg ett eneste sekund. Butikken går fortsatt godt, og det er ingen økonomiske grunner til at vi gir oss. Jeg synes rett og slett at det holder nå. Jeg er 73 år, og har lyst til å bruke tid sammen med familien, forteller hun.

Mer tid

Odd Nilsen og Sigrun Raa Nilsen overtok i sin tid butikken O. Nilsen varesenter i Salhus, etter bestefaren. Butikken ble etablert i 1907, og ekteparet la ned driften 80 år senere, på samme tid som Entrè var i startfasen.

— Jeg har drevet butikk i mer enn femti år nå, og jeg har ikke fått så mye tid sammen med mannen min som jeg gjerne skulle ønske. Nå skal det bli mer tid, og det gleder jeg meg veldig til. Nå vil jeg være med på turer, være aktiv og ha det moro, smiler hun.

Lokalene på Arken senter overtas 1. februar av butikkjeden PM.