— Før jeg dro til Ebeltoft, hendte det jeg måtte ha bukser i størrelser 56. Nå kan jeg kan jeg igjen gli inn i størrelse 44. For meg er det blitt en fryd å kjøpe klær, sier Kristin som til daglig jobber med regnskap og skatt i Gulen kommune.

Kristin Dingen mener at slankebehandlingen hun fikk gjennomgå ved hjelp av Helse Vest har gitt henne et nytt liv.

— Dette er ingen vanlig slankekur, jeg har gjennomgått en livsstilsendring som skal vare resten av livet, understreker hun.

For henne personlig var det ingen nedtur å komme på Hauglandssenteret. Hun trente seg frisk.

— I en kort periode der slet også jeg med vekten. Men jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle fokusere på det. I stedet frydet jeg meg over hver treningsøkt. Treningen ga meg en energi jeg aldri har hatt tidligere.

Mest stolt er Kristin over at hun fikk prøve fjellklatring mens hun var på Hauglandssenteret.

— Tenk at jeg har rappellert. Det ville ingen trodd var mulig da jeg begynte på slankekuren i januar. Jeg har virkelig sprengt mine egne grenser. Jeg har nemlig høydeskrekk, sier hun stolt.

Dingen understreker at hun forstår at ikke alle fant seg like godt til rette med å trene så mye som deltakerne måtte gjøre på rehabiliteringssenteret i Flekke.

— For meg passet det. Og jeg synes treningsveilederne våre var utrolig flinke. Jeg er nok en psykisk sterk person. Og jeg var heldig som hadde folk rundt meg jeg kunne snakke med dersom det buttet imot.

Ennå har Kristin Dingen fått noen nedtur etter den intense slankingen.

— Snarere tvert imot. Men jeg kan ikke utelukke at også jeg får en reaksjon. Det er da det gjelder å skryte av seg selv og holde ut, sier en «ny» og fornøyd Kristin Dingen.

FØR: Slik så Kristin Dingen ut da BT møtte superslankerne på Ebeltoft i slutten av januar.ARKIVFOTO: MARITA AAREKOL
ETTER: Og slik ser hun ut, ni måneder og 40 kilo etter. Dingen har gjennomgått en fullstendig livsstilsendring. FOTO: TOR HØVIK