Det gikk hardt for seg i 7. divisjonskampen mellom Frøya og Bergenstjerne lørdag ettermiddag.

Etter at Bergenstjerne hadde fått sitt andre røde kort, skal ha kokt over for spillerne — men først og fremst lagets supportere.

Angrep dommeren Etter kampen gikk en gjeng kvinnelige tilhengere til angrep på dommeren, slo og kloret, ifølge øyenvitner bt.no har snakket med.

Også spillerne på Bergenstjerne Fotballklubb skal ha oppført seg truende overfor dommeren. Situasjonen skal ha vært såpass ute av kontroll at Frøya valgte å kontakte politiet, som rykket ut med tre biler.

— Det var på nippet til slagsmål, sier tilsynsvakt Robert Dahl.

Vil ikke anmelde

Ifølge meldingen som ble registrert av politiet klokken 15.05, hadde spillere og deler av publikum fra det ene laget gått løs på dommeren.

— Dommeren skal ha blitt angrepet, men ikke så alvorlig at han vil anmelde det. Han nøyer seg med en rapport til fotballkretsen, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt Terje Hilland.

Dommeren som dømte kampen ønsker ikke å kommentere bråket overfor bt.no. Det gjør derimot Frøyas trener, Daniel Landås.

- Ikke utypisk

  • Det var texas, sier han. Han er opprørt over oppførselen til det gjestende laget - en oppførsel han mener slett ikke er utypisk for laget.

— Noen av damene kom med drapstrusler mot dommeren, sier Landås.

Benedict Ernest Peter er styreleder i Bergenstjerne Fotballklubb, og var på lørdagens kamp. Han kjenner imidlertid ikke til at det har oppstått bråk etter kampen.

— Jeg var kanskje i garderoben, jeg har ikke registrert at politiet har vært der, sier han.

Frøya vant kampen 3-1.