Petter Stordalen, styreleder i Choice Hotels, har den siste tiden profilert seg som en miljøforkjemper. På hotellkjedens vinterkonferanse vil Bob Geldof holde foredrag for å motivere de ansatte i Choice til å tenke miljø og samfunnsansvar når de er på jobb.

— Det er stort at en av verdens største musikkstjerner og aktivister velger å ta turen innom vår vinterkonferanse. Geldof sitt engasjement for verdens fattige bør vi alle lære av. Legger vi til at han er rockestjerne blir Choice og Geldof en perfekt kombinasjon. Hotellkjeden Choice skal være rock'n roll og ta et stort samfunnsansvar, sier administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia, Torgeir Silseth, i en pressemelding.

Vinterkonferansen, som finner sted i januar hvert år, samler rundt 1500 Choice-ansatte fra hele Skandinavia.

— For oss blir det stadig viktigere at Choice tar miljø- og samfunnsansvar, noe vi har jobbet med i økende grad siden før tusenårsskiftet. Vi tror at Bob Geldof vil motivere oss til ytterligere nytenkning på området, sier Silseth.

Sir Robert Frederick Geldof, bedre kjent som Bob Geldof, er en irsk sanger, låtskriver, skuespiller og politisk aktivist. Han er mest kjent for å ha satt i gang Band Aid, Live Aid og Live 8.

Trygve Sørvaag
Sara Johannessen, Scanpix