Det sier Pål-André Misje Madsøys mor til bt.no. Hun bor ikke i Bergen, men kom hit forrige uke for å lete etter sønnen. Moren legger ikke skjul på at det har vært en svært tung tid etter at sønnen forsvant.

— Det har vært vanskelig for oss. Familien har vært preget av usikkerhet. Det er også tungt for oss å forholde oss til alle ryktene som florerer. Spesielt er det tøft å lese dem i avisene, sier hun.

- Saumfart Damsgård

I syv dager var hun i Bergen og lette etter sønnen.

— Sammen med samboeren hans tok vi utgangspunkt i Kiwi-butikken i Gabriel Tischendorfs vei, der han sist ble sett om morgenen lørdag 26. mars. Vi gikk derfra gatelangs og har saumfart hele Damsgård, vært over Puddefjordsbroen, gått langs sjøen og vært i Nygårdsparken. Uten resultat, sier moren.

Roser politiet

All informasjon som hun har fått, er blitt videreformidlet til politiet.

— De får vurdere dette. De er tross alt profesjonelle, sier moren, som understreker at hun setter pris på arbeidet politiet gjør.

— De prioriterer denne saken, noe vi er takknemlige for, sier hun.

Sjekker nye videoer

Jens Ekmannn er politiførstebetjent ved Volds- og sedelighetsavsnittet ved Hordaland politidistrikt. Han bekrefter at politiet har fått høre mye rart i denne forsvinningssaken.

— Vi har fått inn tips, i tillegg til det jeg vil kalle for merkverdige rykter. Vi arbeider med å sjekke ut de opplysningene vi får, men dessverre er det lite konkret nytt, sier Ekmann.

— Blant annet går vi gjennom elektroniske spor og ser om han kan være fanget opp av overvåkingsvideoer, legger han til.

SISTE LIVSTEGN: Klokken 07.34 lørdag 26. mars ble Misje Madsøy fanget opp av et overvåkingskamera. Han kjøpte frokost i Kiwi-butikken i Gabriel Tischendorfs vei på Damsgård i Bergen.