Natt til lørdag sist uke skal en 18 år gammel jente ha blitt voldtatt inne i en pirattaxi — i nærheten av bensinstasjonen på Haukås i Åsane.

Har sikret bilde

Nå er politiet sikre på at de har fremskaffet bilde av pirattaxien, og går derfor ut med både bildet og en etterlysning av tips.

— Som man ser er overvåkingsbildet ikke godt. Men det er snakk om en rød sedan. Vi vil svært gjerne ha tips om bilen, både kjennemerke og biltype, og selvfølgelig også om eventuelle observasjoner av føreren av bilen, sier Nils Inge Romslo, etterforskningsleder ved Bergen nord politistasjon.

Kjørte da vennen var ute

Natt til lørdag hadde den 18 år gamle jenten og en mannlig venn praiet en pirattaxi i Bergen sentrum, og sammen kjørt mot Åsane.

Slik bt.no tidligere har skrevet, kjørte pirattaxien først inn på Esso-stasjonen på Nyborg.

— Her skulle den mannlige passasjeren handle og ta ut penger for å betale for turen, sa Romslo til bt.no mandag.

Bilen forlot deretter bensinstasjonen før passasjeren kom tilbake.

Dro umiddelbart

— 20 minutter senere kom kvinnen til Shell-stasjonen på Haukås og fortalte at hun var blitt voldtatt. Betjeningen kontaktet politiet, som kom til stedet, sa Romslo.

Politiet sikret seg video som viser at bilen kom til bensinstasjonen på Nyborg og så dro derfra umiddelbart.

— Vi er også interessert i alle tips fra publium som kan oppklare pirattaxiens ferd fra Nyborg og mot Shell-stasjonen på Haukås, sier Romslo til bt.no.

Har du tips i saken, ber Åsane-politiet om at du ringer dem på telefon 55 25 55 00.

FØRST HER: Pirattaxien kom til Esso på Nyborg i Åsane natt til lørdag. Politiet har bilder som viser at den dro fra stedet like eter. En kvinnelig passasjer meldte seg på Shell-stasjonen på Haukås klokken 04.10 og fortalte at hun var blitt voldtatt av sjåføren.