Dykkere fra Sandviken Brannstasjon brukte hele dagen i går på å saumfare sjøen utenfor Sandviken. Det omfattende arbeidet har foreløpig vært til ingen nytte.

100 personer skal lete

Froskemennene kommer likevel til å fortsette søket til over helgen, eller til 21-åringen blir funnet. Søkeområdet strekker seg helt fra Bryggen til Hegreneset utenfor Gamle Bergen.

Hvis ikke Anders Aubert Opdal blir funnet innen klokken 10.00 lørdag morgen, settes om lag 100 personer, både frivillige og hjelpekorpsmannskaper, inn i en omfattende leteaksjon på land.

Kombinerer med øvelse

— De skal snu og vende på hver eneste stein og kjenne på alle dører i området fra Nikolaikirkeallmenningen til Lynghaugen i Øyjorden, hvor 21-åringen bor, forteller informasjonsleder Trygve Hillestad i Hordaland politidistrikt.

Den store leteaksjonen er mulig fordi Røde Kors hjelpekorps har sin årlige øvelse i Bergen denne helgen. En av oppgavene der skulle være å lete etter en savnet person.

I tillegg til de rundt 70 personene fra Røde Kors, stiller også familie og venner, pluss mannskaper fra Norske Redningshunder og Heimevernet opp for å lete etter Anders.