En 34 år gammel kvinne skal natt til søndag ha blitt utsatt for et overfall i Bergen sentrum. Politiet mottok melding om hendelsen kl. 03.30.

— Overfallet skal ha skjedd i krysset mellom Øvregaten og Nikolaikirkeallmenningan, sier operatør hos Hordaland politi, Ole Ronny Olsen.

Mann med lyst hår

Den overfalte kvinnen ble i natt tatt med inn på politistasjonen. Der har hun forklart at en mann begynte å snakke med henne, før han så la henne i bakken og befølte henne.

Mannen beskrives som i alderen 20-25 år, omkring 185 cm høy og med lyst hår. Politiet er interessert i tips fra personer som har vært i området i samme tidsrom, og som kan ha sett noe.

Eventuelle vitner bes ta kontakt på telefon 02800.

Også utsatt for tyveri

Under overfallet skal også ytterligere en person ha kommet til stedet.

— Vedkommende, som også skal være en mann, skal ha stjålet fra vesken til kvinnen mens overfallet pågikk, sier Olsen

Politiet har ikke signalement av personen som skal ha utført tyveriet. Det er også uvisst om de to mennene hadde noe med hverandre å gjøre.

Kvinnen skal ikke ha kommet fysisk til skade under overfallet, men forholdet er anmeldt.

Har hentet inn overvåkningsbilder

Politiet har søndag formiddag hentet inn bilder fra overvåkningskameraer i området hvor overfallet skal ha skjedd. Det jobbes med å gå gjennom disse.

— Det blir også gjort fortløpende undersøkelser opp imot saken, men vi har ingen konkrete tips så langt, opplyser politiet.