TOR KRISTIANSEN

Utrettelige Antony Hill og Mark Pettit drar i gang en ny veldedighetsauksjon denne høsten også. For åttende år på rad samler de venner og kjente og trår til for å hjelpe andre. Mer enn en million kroner har de samlet inn for å hjelpe barn, unge og voksne som har vært rammet av kreft.

Ekstra motivasjon

— Vi har selv hatt kreft. Kanskje har det gitt oss en ekstra motivasjon til å hjelpe andre, sier Antony Hill. Han fikk selv fjernet en svulst i 1996. Mark Pettit har hatt lymfekreft.

På The English Pub har de arrangert auksjon etter auksjon og skapt mye liv og røre. I fjor sto karene bak Bentley-aksjonen og fikk inn 400.000 kroner. Nå er de ute av The English Pub, har kastet sine øyne på Grieghallen og drar i gang noe større.

— Vi kan love allsidig underholdning, god mat og drikke og mange fine auksjonsgjenstander, opplyser Mark Pettit og Antony Hill.

De har fått med seg artistene Doddo, Søstrene Trætteberg, Octavia Sperati, Sissy Wish, Josefine Winther og Merethe Soltvedt. Dylan Macallister stiller sammen med flere Brann-spillere og Gitte Jørgensen som auksjonarius.

God plass

Den store gallaauksjonen skal holdes i Grieghallens foajé. Mellom 300 og 500 gjester regnes som et godt antall, men det kan gjøres plass til nærmere 1000. På hjemmesidene vil alle de nødvendige fakta om påmelding etter hvert legges ut.

Tre hyggelige kvinner stiller som vertinner. Det er Benedicte Rasmussen, Eli Kari Gjengedal og Gry Hege Thorslund.

Oktober er i år en internasjonal måned for brystkreftopererte. Derfor synes de to initiativtakerne det passer ypperlig å la årets auksjon nettopp gi mulighet til å hjelpe dem. Og kan noen støtte arrangementet eller har nye eller antikke ting å gi bort, står de der med åpne armer.