I et siste desperat forsøk på å score, sendte bortelagets Ørjan Kommedal i vei et lompeskudd fra rundt 35 meter. Dessverre for Åsane feilberegnet keeper Anders Lunde fullstendig, og ballen dalte inn i nettmaskene.

— Det siste målet er bittert. Anders er uheldig, men det var en like stor feil av Endre (Hansen) som lot dem sette i gang angrepet, sier Åsane-trener Magnus Johansson.

Til tross for tapet var han meget fornøyd med laget sitt i går. Onsdag var Åsane nær å sende Aalesund ut av cupen - i går var det serielederen i 2. divisjon som fikk merke at oransjetrøyene kan være gode når de får det til.

— Jeg er imponert over at vi klarte å prestere så bra bare noen dager etter Aalesund-kampen, sier Johansson, som synes laget hans viser seg fra en helt annen side nå enn for noen uker siden.

— Nå er folk tilbake, og det kan bare gå én vei. Det er veldig sterkt å komme tilbake etter å ha ligget under med to mål. Stavanger er seriens desidert beste lag, mener Johansson.

Det hadde ikke vært noen ting å si på om det var Åsane som hadde fått inn den avgjørende scoringen på Myrdal i går. Hjemmelaget var førende gjennom stort sett hele kampen. Og da Simen Sletten dunket inn 2-2 tolv minutter før slutt, så det ut til at det spillemessige overtaket i hvert fall skulle bli belønnet med ett poeng.

— Jeg er meget skuffet. Vi var det beste laget, men slapp inn billige mål. Uflaks, sier Sletten.

— Aalesund-kampen har gitt oss mye mer selvtillit. I dag spilte vi bra, men det føles litt nytteløst når vi likevel taper.