Vet du noe om teltet? Kontakt oss på tips@bt.no eller telefon 02211.

Er det en italiensk buddhist som har brukt teltet som bønnested, har det vært skjulested for en asylsøker, bolig for en utenlandsk student som ville spare penger eller en gruppe østeuropeere?

Teoriene er mange etter at BT i går skrev om en forlatt teltleir med tibetanske bønnebannere. En leser skriver at hun oppdaget teltet under en tur med en venninne, som fortalte at hun første gang hadde sett teltet sommeren 2003. Leseren tok med hele familien opp en søndagsmorgen for å hilse på beboeren.

«Min datter på 8 hadde med et godt eple til ham, og hun gikk bort til ham og overrakte det. Da ble han så glad at han gikk inn i teltet og hentet syv små naturperler som han ga til henne. Han sa at han hadde hengt opp bønnene for at de skulle fly med vinden. Hele familien så på dette møtet som en hyggelig opplevelse, og den italiensk/tibetanske engelsktalende unge mannen hadde en rolig og god utstråling», skriver hun.

En annen leser forteller at det skal ha vært en buddhistisk italiensk student som ganske enkelt hadde valgt å bo i skogen for å spare penger.

Teltene ble funnet av en BT-leser på vei fra søndagstur på Løvstakken.Teltleiren ligger uveisomt til, 15-20 minutters bratt gange gjennom skogen. Det ser ut som om den eller de som har bodd der har hatt hastverk med å forlate stedet. Gassbeholdere, matrester, klær og sko ligger strødd rundt teltet. I tillegg er det store mengder te og stearinlys.

Leiren er dekorert med bannere på tibetansk med buddhistiske bønner.