De to får med seg Rune Sørensen som var assistent sammen med Kolseth under Roy Wassberg.

Dermed er kabalen lagt i klubben som måtte kaste seg rundt da generalforsamlingen stoppet sammenslåingen med Løv-Ham.

— Vi ligger nok litt etter de andre klubbene på grunn av sammenslåingen som ikke ble noe av, men nå begynner vi jakten på nye spillere. Vi trenger en ny i hvert ledd, og særlig en spiss som vet hvor målet står, sier trener Kolseth.

Opptatt av kontinuitet

Eneste «nye» fjes i trenerteamet blir Børslid som dermed slutter i jobben som klubbens daglige leder. Fyllingen-veteranen hadde også tilbud om å bli spillende assistenttrener i Åsane.

— Jeg fikk et positivt inntrykk av Åsane og planene de presenterte, men for meg føles det naturlig å ta dette steget her i Fyllingen. Klubben legger opp til en satsing som er så bra at det blir en utfordring å jobbe videre, sier Børslid.

Han mener det bare er positivt at klubben «tar en Rosenborg» ved å forfremme assistenten når hovedtreneren forsvinner.

— Vi får en bra kontinuitet på det vi har jobbet med de siste årene. Det er helt klart viktig.

Spille med stil

I morgen skal de nye trenerne møte spillere for å diskutere målsettingen for neste sesong, men Kolseth har allerede sine tanker klare.

— Vi skal være et lag som våger å spille fotball. Om vi blir nummer to eller syv er underordnet at vi utvikler oss som lag. Vi har ikke noe mål om å bli topp tre, men vi er en outsider til å hevde oss, for vi har et lovende spillermateriale, mener han.

Kolseth har ikke vært hovedtrener tidligere.

— Jeg har bare vært hjelpetrener dette året, men jeg føler jeg har noe å bidra med og ser frem til å starte trenergjerningen.

  • Det er ikke avklart hvem som tar over for Børslid som daglig leder.