Etter å ha vunnet med seks mål på bortebane i den første kvartfinalen, var det få i Fyllingen-leiren som hadde trodd at sesongen skulle være over etter dagens returoppgjør på hjemmebane. Men Fyllingen gikk akkurat i den fellen de hadde snakket om å unngå på forhånd.

– Haugaland satte alt på ett kort, og prøvde å sjokkere oss. De var minst 13 mål bedre enn oss, medgir en meget skuffet Fyllingen-trener, Anders Fältnäs.

Hjemmelaget holdt følge til stillingen 5-5, men derfra og ut var det Haugaland som styrte showet. Etter halvspilt førsteomgang ledet Haugaland hele 5-11, og hadde spist opp hele forspranget fra det første møtet. Men gjestene ga seg ikke med det. Til pause sto det hele 10-22, og Haugaland, som scoret 25 mål i det første oppgjøret hadde nesten scoret like mange mål i én omgang som i hele kampen sist de to lagene møttes.

– Haugaland var mye, mye mer motiverte enn oss. Samtidig var ikke våre spillere mentalt forberedt på at kamputviklingen ble som den ble, sier treneren. Dermed er sesongen over for Fyllingen, og sluttspillet som spilles i Haukelandshallen i Bergen går uten lokale lag.