Fyllingen-treneren vil med en OK sesongavslutning lede laget sitt til en topp fire-plassering denne sesongen. Han har ennå ikke bestemt om han vil forlenge den utgående kontrakten.

— Jeg har fått et tilbud og må bestemme meg i løpet av neste uke. Det står ikke på lysten, men jeg må gå noen runder hjemme, forklarer Kolseth.

Ifølge treneren har ingen av Fyllingen-spillerne kontrakt lenger enn ut denne sesongen. Likevel ser han ikke for seg at klubben vil miste mange til andre lokale 2. divisjonslag.

— Det vil forundre meg veldig hvis det forsvinner mange spillere. Vi er et lag som i hvert fall prøver å spille fotball, og det tror jeg er viktig for spillerne.

Kolseth tror at sjansen for et Fyllingen-opprykk i 2009 vil være større enn på flere år.

— Nå går Stavanger opp, og Randaberg virker som de er i ferd med å gå i oppløsning. Vi får se hvem som kommer ned, men det bør være muligheter for et billig opprykk neste år, sier Kolseth, som påpeker at Fyllingen per i dag ikke er gode nok til å klare det.

— Vi må ha inn én i hvert ledd, gjerne spillere som kan brukes flere steder.

Os-trener Øyvind Nordtveit har gitt klubben beskjed om at han kommer til å gi seg etter sesongen.

— Det gjør det bare enda viktigere for meg at vi unngår nedrykk, sier Nordtveit.

I gårsdagens oppgjør var Fyllingen førende gjennom hele kampen. Likevel tok Os ledelsen da Anders Glesnes fyrte av en kanonkule fra nærmere 40 meter. Magne Nilsen utliknet for hjemmelaget før pause, og i annen omgang tok Fyllingen kontrollen i enda større grad.

I det 54. minutt nikket André Haaland 2-1 forbi en Halvard Enes med kyllingfett på hanskene.

— Ballen traff meg i magen og jeg fikk ikke holdt den. Da den spratt i bakken hadde den sånn bakoverspinn at den gikk inn. En stor keepertabbe, sier Enes.

Aleksander Andersen ble utvist da han felte Bjarte Haugsdal som bakerste mann, men vertene fortsatte å skape de største sjansene. På overtid bredsidet innbytter André Dahl ballen over linjen med en av sine første berøringer.