• Vi må på nett med levende bilder for å øke interessen rundt Fyllingen Håndball, mener Eva Jørs.

Og den daglige lederen i bydelsklubben i vest har en plan.

— Det store målet er å kunne sende herrelagets hjemmekamper «live» på TV2sporten.no. Men samtidig ser vi også et stort potensial i et eget klubb-TV der vi produserer stoff selv og får økt trafikk på vår egen hjemmeside.

Torsdag kveld denne uken var norske eliteserieklubber på både herre- og damesiden i møte med initiativtaker TV 2, der beskjeden var at Nøstet-kanalen ønsker å nytte sine egne websider på en mer offensiv måte når det gjelder håndballdekning på elitenivå. I dag ser knapt en eneste eliteserieklubb muligheter for økt profilering og økte sponsorinntekter gjennom opplegget på betalingskanalen TV 2 Sport, der én seriekamp skal sendes direkte hver uke kommende sesong. For Fyllingen Håndball sin del virker den planlagte nysatsingen på internett og webkamera langt mer spennende.

— Alle klubber skal få et sterkt rabattert digitalt videokamera fra TV 2. Kameraene settes opp i hallene, og for oss - som allerede har gode bredbåndslinjer i Framohallen - skal det forhåpentligvis ikke så altfor mye til før vi klarer å produsere bilder TV2sporten.no ønsker å legge ut på sine hjemmesider. Eller hva med målkavalkader på våre egne websider? Mulighetene er mange, konstaterer Eva Jørs. Hun har allerede vært i kontakt med ulike utdanningsinstitusjoner i Bergen, der hun ser for seg at mediestudenter i byen får tildelt praksistid i Framohallen for å høyne kvaliteten på innslagene.

— I dag er vi jo skikkelig på amatørnivå.

Også Tertnes er med i TV 2s bebudede satsing på internett, mens Stord allerede har inngått en intensjonsavtale med TV Haugaland om direkte overføring av stordabuenes hjemmekamper i Stord Sportssenter kommende sesong.

PÅ NETT: Fyllingen live på nett er fremtiden for å få eksponert klubben bedre, tror daglig leder i Fyllingen.
Bergens Tidende