Etter seks bortekamper i årets sesong sto Fyllingen med ett poeng og 19 baklengs. I går viste de gule og blå at de kan også på bortebane. Med høy bevegelse og sikkert pasningsspill ble Frode Bergum Hansen og co. flere nummer for store for Åsane.

— Vi spilte mye på ett og to touch, mens Åsane ikke hadde noe spill. Nå er vi i det øvre sjiktet, og vi kan se oppover på tabellen, sier Bergum Hansen.

Høyrebacken fikk selv æren av å score Fyllingens tredje mål i går kveld. Fra seksten meter smalt han ballen via Åsanes Erlend Ueland og bak en utspilt keeper.

— Jeg var heldig på målet, men jeg skal ha den kreditert, gliser Bergum Hansen.

Før det hadde Eirik Stafseth og Ronny Farstad sørget for å sende Fyllingen foran med to. Kristoffer Thuen reduserte på sin første ballberøring i det 69. minutt, men spennende ble det likevel aldri.

Fyllingen-trener Tommy Kolseth var strålende fornøyd etter kampslutt.

— Vi tar syvmilsskritt fra Viking 2-kampen forrige helg, og det går på at vi har rett tenningsnivå, sier Kolseth.

Han valgte å starte med Eivind Myrseth og veteranen Ronny Farstad i angrepet - to spillere som i utgangspunktet er henholdsvis midtstopper og sentral midtbane.

— Det var et bevisst valg fordi vi trengte duellstyrke på topp, og det viste seg å være rett. Bakromsspillere har vi på kantene, sier Kolseth.

ENDELIG BORTEJUBEL: Endelig full pott borte for målscorer Ronny Farstad (nr. 3 fra høyre) og Fyllingen da Åsane ble slått 3-1 i går.
Bergens Tidende