Han ble først stanset av politiet i Nøstegaten like over midnatt, natt til lørdag..

— Det skjedde etter at vi fikk melding om svært vinglete kjøring i Løvstakktunnelen. Etter at han blåste rødt, ble det tatt blodprøve og så ble mannen sluppet fri. Det er vanlig i slike saker, forteller operasjonsleder Morten Kronen i Hordaland politidistrikt.

Men 30-åringen hadde likevel ikke tenkt å gi seg med kjøringen.

Ved tre-tiden ble det meldt om at en bil med kollisjonsskader og et punktert dekk kom kjørende mot Solheimsviken.

— Politiet stanset bilen i Solheimsgaten, og det viste seg å være den samme mannen som vi hadde tatt for promillekjøring tre timer tidligere, sier Kronen.

30-åringen var da i en slik tilstand at politiet fant det riktig å sette ham i drukkenskapsarresten.

— Vi har ikke fått melding om kollisjoner, men ut fra bilens tilstand er det mulig at han har vært borti en annen bil, sier Kronen.

- Kjørte i betongvegg

En bt.no-leser mener de store skadene på bilen ikke skyldes kollisjon med en annen bil, men at han kjørte inn i en betongvegg ved busstoppet på Møhlenprissiden av Puddefjordsbroen.

— Jeg sto på busstoppet da en sølvfarget Peugeot kjørte inn i veggen i den krappe svingen, skriver Øyvind Sjøthun Røen i en e-post.

Han skriver at stort sett hele fronten på bilen ble ødelagt og støtfangeren falt ned og ble liggende og skrape langs bakken.

— Bilen stoppet etter kollisjonen og ble stående en stund, før mannen kjørte videre over Puddefjordsbroen som om ingenting skulle ha skjedd, skriver Røen.