Klokken 12.12 17.mai fikk politiet melding om at en mann hadde kjørt av veien i Fritz Riebers vei ved avkjøringen til Hopstunnelen i Fana.

— Den 21 år gamle mannen kjørte av veien og traff en koblingsboks til informasjonstavlen til Veitrafikksentralen. Han hadde med seg en med passasjer i bilen, men ingen av dem ble skadet. Mannen er tatt med inn til Bergen sentrum politistasjon for promillekontroll. Han vil bli siktet for kjøring i påvirket tilstand, sier operasjons Jarle Rønnestad i Hordaland politidistrikt til bt.no.

Seks menn tatt i morges

Også natt til 17. mai og i morges var det mange promillekjørere på veiene:

Nattlandsfjellet klokken 05.07. To menn siktet for promillekjøring. De sa de drev med øvelsekjøring. Bileier hadde overlatt bilen til en som ikke hadde førerkort.

Øvre Fyllingsveien klokken 05.49. Mann 37 år siktet for fyllekjøring.

Gullbotn, riksvei 7, klokken 06.09. Mann på 21 år siktet for promillekjøring.

Gjennom gjerde med ATV

Storebø, Austevoll klokken 07.55. En 23 år gammel mann kjørte ut av veien og gjennom et gjerde med en ATV. Mannen ble kjørt til lokal legevakt, men er trolig bare lettere skadet. Siktet for promillekjøring.

Sandane i Nordfjord, klokken 05.00. Det blemeldt om bil i grøften på Sandane etter utforkjøring. Politiet kontaktetbilfører, som ikke var edru. Blodprøve og førerkort tatt.

Ågotnes på Sotra klokken 13.56 . Mann på 21 år tatt av politipatrulje. Mistenkt for promillekjøring og kjørt inn til Bergen for blodprøve. Var alene i bilen.