Krister Hoaas

Anne-Cathrine Reutherdahl

På Møvik i Fjell kommune smalt en bil rett i autovernet i natt. Den 20 år gamle mannlige føreren ble kjørt til Haukeland universitetssykehus, opplyser operasjonsleder Thue. Mannen er mistenkt for promillekjøring.

20-åringen pådro seg kvestelser og tilstanden beskrives i morgentimene som alvorlig og stabil, opplyses det ved intensivavdelingen på Haukeland universitetssykehus.

På Juvikflaten på Askøy kolliderte to biler front mot front i morgentimene. Politiet fikk melding om kollisjonen kl. 05.40.

— Den ene føreren var beruset, opplyser operasjonsleder Harald Thue ved Hordaland politidistrikt.

Den føreren var imidlertid ikke alene om å kjøre rundt med alkohol i blodet på Askøy. I en trafikkontroll på Kleppestø ble en 21-åring stoppet.

— Mannen er mistenkt for å ha kjørt i beruset tilstand, sier operasjonsleder Harald Thue ved Hordaland politidistrikt.

I Bergen sentrum ble en 22 år gammel mann stoppet på moped i natt. Da mannen tok blåsetesten lyste det rødt, dermed bar det av gårde for blodprøve.

Også i Sogndal ble en mannlig bilfører stoppet etter mistanke om promillekjøring i natt.

— Han blåste rødt på alkometeret, sier operasjonsleder Odd Solvåg ved Sogn og Fjordane politidistrikt.

Og som om ikke dette var nok: I Folderøyhamn på Bømlo kjørte en båt på grunn. Politiet fikk melding om at noen hadde registrert et smell i 6-tiden.

— Vi har tatt blodprøve av båtføreren og han er mistenkt for promillekjøring, opplyser operasjonsleder Sven Sørensen ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.