Nå må mannen i fengsel for den rabiate oppførselen.

32-åringen hadde vært på besøk hos sin mor i Lindås på formiddagen, og tyllet i seg til dels store mengder alkohol. Deretter satte han og en kamerat seg i bilen og la i vei mot Isdalstø. I Isdalsbakken gikk det galt. Bilen skar over veien, havnet i fjellveggen, og ble liggende på siden i veibanen.

Til alt hell slapp de begge unna uten store skader. Men da folk kom til for å hjelpe, ble 32-åringen fullstendig krakilsk. Etter å ha gitt en kvinne grei beskjed om ikke å ringe ambulanse, satte han seg inn i bilen hennes og ville stikke av. Kvinnens handikappete mann satt i passasjersetet, og klarte å dra ut tenningsnøkkelen.

Da kvinnen prøvde å dra 32-åringen ut av bilen, slo han til henne i ansiktet, prøvde å kaste henne i bakken, og kjeppjaget henne deretter nedover hele Isdalsbakken.

32-åringen øvet også vold mot ytterligere tre andre personer som kom til og ville hjelpe. Det oppsto en del tumulter, og politiet måtte til slutt binde mannen på hender og føtter for å få kontroll over situasjonen.

Nå er mannen dømt til fengsel i åtte måneder for fyllekjøring, vold, kjøring uten førerkort, samt for å ha svindlet til seg 17.000 kroner for å gjøre opp gjeld overfor torpedoer.

Dette var mannens tiende volds— og vinningsdom. Nordhordland tingrett valgte likevel å gjøre 60 dager av straffen betinget, fordi 32-åringen nå ønsker å bryte med det kriminelle miljøet.