Natt til søndag er fem personer satt i drukkenskapsarrest i Hordaland.

Like etter klokken elleve lørdag kveld fikk politiet melding om at en 18 år gammel mann klatret på et stillas utenfor en matbutikk i Tyssedal i Hardanger. Mannen skal ha blitt kastet ut av en fest tidligere på kvelden.

18-åringen var overstadig beruset da politiet kom til stedet, og ble tatt med til politistasjonen hvor han ble satt i drukkenskapsarrest. Han ble anmeldt for bruk av narkotika.

Over 3 i promille

Klokken 00.21 måtte politiet påsette en mann håndjern på Nedre Ole Bulls plass da han var utagerende og overstadig beruset.

— Han ble satt i drukkenskapsarrest, men blir ikke anmeldt, sier operasjonsleder i Hordaland politidistrikt Preben Wallestad.

Klokken 01.41 fikk politiet melding om at en person på rusakutten på Bergen legevakt var utagerende, og ikke kunne tas hånd om av helsepersonell.

— Han var 19 år og hadde over 3 i promille, sier Wallestad.

Han ble satt i drukkenskapsarrest etter å ha blitt klarert av en legen.

Sparket i ansiktet

Klokken 02.15 fikk politiet melding om at en russisk mann var sparket ned utenfor Voss Park Hotell.

— Mannen hadde fått flere spark i ansiktet og blødde fra nese og munn, sier Wallestad.

Da patruljen kom frem til stedet pekte fornærmede ut to mistenkte. Han hadde hevelse i ansiktet, men hadde ikke behov for legetilsyn.

Patruljen pågrep to mistenkte som ble kjørt til arresten i Bergen.

Ordensforstyrrelse på bensinstasjon

Begge de mistenkte er utenlandske menn i 30-årene.

Klokken 02.45 måtte politiet rykke ut til Torgallmenningen hvor en mann i 20-årene var overstadig beruset og lagde bråk på stedet. Han ble kjørt til Bergen legevakt for undersøkelse, og satt i drukkenskapsarrest.

Like etter klokken tre ble en person anmeldt for ordensforstyrrelse på en bensinstasjon i Førde sentrum og satt i arrest.