Åtte menn og en kvinne overnattet i fyllearresten i Bergen i natt. Tre personer ble tatt for grovere forhold. De ble tatt i fengslig forvaring hos politiet.

Lensmannskontoret på Os fikk melding om en noe tvilsom kjøring klokken tre i natt. Tjue minutter senere fant de bilen og den 19 år gamle sjåføren. Det ble tatt utvidet blodprøve av 19-åringen.

— Fra klokken elleve i går kveld til klokken åtte i morges, har vi fått inn meldinger om 52 ordensforstyrrelser på offentlig sted i vårt distrikt. Det er støy fra fester, berusede personer, drikkelag og slåssing. De aller fleste meldingene kommer fra Bergen sentrum og nærliggende områder, forteller operasjonsleder Ragnar Lyssand i Hordaland politidistrikt.

— Hvordan vil du karakterisere denne natten?

— Det er et hardkjør hele natten, men det er ikke noen spesiell natt. Vi er blitt vant til at natt til søndag så skjer det mye for politiet. Det er en jevn økning opp mot helgen, og så topper det seg lørdag kveld og natt. Fint vær fører til stor tilstrømning til Bergen sentrum, sier operasjonslederen.

I Leirvik på Stord yppet en kar til bråk klokken 01.15 i natt. Han var beruset og fikk klar melding om å forlate sentrum.

— Det ville han ikke. Dermed ble den 22 år gamle mannen fra Sagvåg tatt inn til oss, sier operasjonsleder Torgeir Stødle i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til bt.no.