Natten preget av en del fyll og bråk. Totalt fem i drukkenskapsarrest. Fire av disse blir anmeldt for diverse ordensforstyrrelser, melder politiet på Twitter.

Kastet ølglass på politiet

Ti minutter over midnatt fikk politiet melding om en trafikkulykke i Sælenveien. En bil med fire ungdommer hadde sklidd av veien. De kom fra det uten skader, mens bilen ble tauet bort.

Kl. 0040: En person pågrepet på et utested i Bergen etter at det ble kastet et ølglass i bakhodet på en politibetjent. Etter vitneavhør ble mannen på utestedet sjekket ut av saken og ingen er pågrepet for ølglassaken.

Fyllekjøring

Kl. 0303: En fører stanset på Sotrabroen mist for kjøring i ruspåvirket tilstand. Sak opprettet.

Kl. 0308: En fører stanset for kjøring i påvirket tilstand i Olav Kyrresgate. Tatt med for blodprøve. Sak opprettet.

Kl. 0354: Fører av personbil stanset i sentrum mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Sak opprettet.

Kl. 0355: Ytterligere en fører stanset i sentrum mist for kjøring i påvirket tilstand. Han var edru, men politiet mistenker at han kjørte pirattaxi og har anmeldt ham for brudd på yrkestransportloven.

Brann i madrass

Kl. 0419: Leteaksjon på Voss etter en yngre mann som ikke dukket opp til avtalt tid. Patrulje på Voss leter med to politihunder. Tre timer senere ble den savnede funnet i god behold i en leilighet.

Like før klokken 07.00 ble det meldt om brann i en leilighet i Øyjordsveien 9. Den ble meldt slukket klokken 07.11. Det hadde brent i en madrass. En kvinne ble kjørt til legevakten for behandling av røykskader.