Det har værten travel natt for politiet i Bergen. Det er registrert åtte tilfeller av legemsbeskadigelse og 31 tilfeller med bråk og støy.

— Det varheldigvis ikke alvorlige skader. Vi snakker om fyllebråk medknuffing og slåssing, sier operasjonsleder Frode Kolltveit ved Hordalandpolitidistrikt.

Fire i arresten

Det har ogsåvært mye høy musikk, skrik og skrål, som politiet har sett seg nødt til å setteen stopper for.

Firepersoner havnet i fyllearresten.

— De blirbøtelagt og dimittert nå i morgentimene, sier Kolltveit.

— Har det værtuvanlig mye bråk i helgen?

— Nei. Fire ifyllearresten er ikke oppsiktsvekkende mange. Hissige folk på byen i helgene erogså vanlig, sier han og legger til:

— Ofte erdet mye alkohol med i bildet.

Promille iStryn

En mann i20-årene ble stoppet i en bobil på Rv 15 mellom Stryn og Eid natt til søndag.

— Vi fikkmelding om vinglete kjøring klokken halv ett i natt. Vi stoppet en bobil derføreren var beruset, sier operasjonsleder Olaug Holmeved Sogn og Fjordane politidistrikt.

Det visteseg at bobilen var stjålet i Stryn sentrum tidligere på kvelden.

— Mannen bletatt med til blodprøvetaking og fikk førerkortet beslaglagt, sier Holme.

- Rygget inn i bil

Haugaland og Sunnhordland politidistrikt melderom to tilfeller av ruskjøring. Den ene mistenkte fikk beholde førerkortet.

— Vi stoppet enbilfører i Sauda sentrum klokken 02.20 i natt. Alkometeret ga utslag, men viventer på endelig resultat fra blodprøven. Førerkortet ble ikke beslaglagt,sier operasjonsleder Svein RoaldViksei Haugaland ogSunnhordland politidistrikt

På Karmøyvar det ingen tvil.

— Vi rykket uttil melding om høyt støynivå i et bolighus. Her tok vi en mann i begynnelsen av20-årene som hadde rygget inn i en annen bil. Utåndingsprøven ga ingen rom fortvil. Han mister førerkortet, sier Vikse.