Ifølge politiet var det mye folk på byen i natt.

— Det var ganske travelt. Vi har mottatt fem anmeldelser å ordensforstyrrelser i sentrum, sier operasjonsleder Svein Bruarøy ved Hordaland politidistrikt.

Her er listen over fyllebråk i Bergen i natt:

02.08: Politiet får melding om slagsmål utenfor Bystuen i Vestre Torggate. To brødre i begynnelsen av 20-årene er innblandet i en slåsskamp med to andre menn i slutten av 20-årene. Det blir også meldt om skadeverk på en bil samme sted. De to brødrene blir tatt hånd om av politiet og tilbringer natten på politistasjonen.

03.06: En 30 år gammel mann kjører ned to bosspann på Shellstasjonen i Hylkjevegen i Åsane før han kjører videre. Klokken 03.15 blir mannen stoppet av politiet. 30-åringen er tydelig beruset og blåser to i promille på politiets promilletest. Mannen overnatter på politistasjonen

03.45: En 28 år gammel mann blir levert på døren hos politiet av en taxisjåfør. Mannen skal ha vært for full til å betale regningen, og ifølge politiet var han ikke samarbeidsvillig.

04.40: Politiet får melding om slåsskamp utenfor Danmarkskroen på Danmarksplass. Fire-fem personer skal ha vært innblandet. Alle var forsvunnet fra stedet da politiet kom.

05.00: Politiet treffer igjen en 22 år gammel mann på Torgallmenningen som hadde fått tilsnakk tidligere på kvelden på grunn av bråk. Mannen overnatter i fyllearresten og får med seg en innbetalingsblankett på morgenkvisten. - Det er straffbart dersom en ikke etterkommer politiets pålegg. Det får en bot for, sier Bruarøy.

05.07: Politiet treffer igjen en 23 år gammel mann som de tidligere på natten hadde bortvist fra sentrum på grunn av dårlig oppførsel. Heller ikke denne mannen etterkom politiets advarsler om å komme seg ut av sentrum og ble dermed sendt i fyllearresten.

Boten for ordensforstyrrelser er vanligvis på rundt 3000 kroner, ifølge Bruarøy.