— Det har vært en del bråk i natt. Særlig i området rundt Måløy, konstaterer Stig Inge Hauge ved operasjonssentralen i Sogn og Fjordane.

Den urolige natten begynte med kraftige smell i Måløy klokken Kl 0049. Meldingen gikk ut på at det ble sendt opp fyrverkeri. Politiet har fått opplysninger om hvem som står bak og kommer til å følge opp saken.

- Hørte skudd

Knappe 20 minutter senere fikk politiet i Flora også melding om tre smell. Disse ble oppfattet som skudd, men patruljen som rykket ut kunne verken se eller høre noe til eventuelle skyttere.

Slik foregikk resten av natten for politiet i Sogn og Fjordane.

Legemskrenelse i Askvoll: En mann i 20-årene fikk seg et slag av en tenåring i forbindelse med en fest på Atløy. Mannen ble ikke alvorlig skadet. Saken blir etterforsket etter helgen. Meldingen kom til politiet klokken 01.25.

Sovnet på byen

Nektet å gå fra utested: To berusede personer nektet å gå fra et utested i Stryn, men før politiet kom til stedet i halv to tiden hadde de roet seg ned.

Sovnet ute: En kvinne i 30-årene sovnet på et utested i Flora litt etter klokken halv to. Hun ble kjørt hjem av politiet.

Falsk ID i Førde: Mannen prøvde å komme inn på et utested med falske ID-papirer klokken 01.48 i natt. Saken blir følgt opp av politiet.

Skadeverk på bil: En lastebil som var parkert i Jakob Sandevegen i Florø fikk hull i flere dekk og stripet opp lakken. Meldingen kom til politiet klokken 02.28.

Bråk og slåssing

Bråk og skadeverk i Sandane: Meldingen kom klokken 02.43, men da politiet rykket ut hadde situasjonen roet seg.

Laser mot bil: Bilføreren ble truffet av en grønn laserstråle da han kjørte bil i Kinnvegen i Florø klokken 0300. Politiet fant ingen personer med laser på stedet.

Slåssing i Måløy: kKlokken 03.14 kom meldingen om bråk og slåssing i Gate 1 i Måløy. Bråket startet på en privatfest med 12-15 ungdommer. Et vindu i en dør ble knust og en person fraktet til lege etter å ha fått kuttskader i hånden.

En person ble også tatt med til arresten etter trusler mot politiet.