KJERSTI MJØR

HILDE KRISTIN STRAND

KJERSTI KVILE

BJØRN DJUPVIK (foto)

Fotballskoler, svømming, tennis og skating. Sommerleirer, spillfestival, teaterskoler og korpskurs. Det er ingen grunn til å kjede seg i ferien!

Bare i bergensområdet er det masse tilbud for barn og unge. Noen er gratis, mens det fort koster noen hundrelapper å reise på leir.

Sjekk BTs aktivitetskalender for sommeren 2004, og finn noe som passer for deg!

Populær villmarksleir

Et av de mest populære tilbudene i sommer er villmarksliv på Lønningstrand leir og fritidspark — bare tre minutter fra sjøen. Der forbereder de seg nå på å ta imot over hundre barn, som kan boltre seg i det flotte naturområdet.

Leirstedet ligger idyllisk til i Blomsterdalen i Bergen, og her kan barna spille fotball, bandy og volleyball. Sletten Ridesenter er nærmeste nabo, og der kan barna lære å stelle hester - og ri, selvfølgelig.

I viken like ved leirstedet kan barna padle kano, fiske, løpe orientering, gå natursti - og selvfølgelig bade. De skal også bygge sin egen gapahuk i det frodige skogsområdet rundt Lønningstrand leirsted.

Ikke for sent

Det har vært stor søknad til villmarksleiren i år. De som har fått plass på leiren fikk beskjed i går, men de som ikke fikk plass, trenger ikke å fortvile.

Idrettsleiren, som også arrangeres i neste uke, har mange ledige plasser, så det er bare å møte opp på en av leirens idrettshaller mandag.

<b>FOR DE HESTEINTERESSERTE:</b> Barna som deltar på villmarksleiren i år, får mulighet til å ri. Lisa Birkeland (her med Fancy Boy) skal være instruktør.
<b>VILLMARKSLEIR: </b>På Lønningstrand leirsted kan både barn og voksne boltre seg i flott natur Her har elever fra Ulsetskogen skole volleyballturnering. I neste uke er det villmarksleir for barn mellom 8 og 13 år.