I går ble mannskapet på fiskebåten «Kamaro» reddet fra 14 meter høye bølger.

Etter at mannskapet var kommet velberget til fastlandet feiret de med en bedre middag og en bytur i Hammerfest. For noen av dem ble feiringen vel fuktig, skriver Fjordenes Tidende.

Måtte bruke pepperspray

Politiet i Hammerfest skriver i sin logg at de hadde problemer med noen av mannskapet på fiskebåten fra Selje.

Vaktsentralen ved Vestfinnmark politidistrikt melder at en ble arrestert da han nektet å forlate utestedet On i Hammerfest. Patruljen så seg nødt til å bruke pepperspray. Utestedet vil melde denne personen for skadeverk. Personen ble satt i arresten, og blir i dag avhørt av politiet.

— Han vil anmeldes for vold mot offentlig tjenestemenn og dette skadeverket, sier Jan Olav Schjølberg, operasjonsleder i Vestfinnmark politidistrikt til Nordlys.

En annen av mannskapet skal ha startet opp en gravemaskin rett utenfor politihuset i Hammerfest. Politiet kom ut da han midt på natten satt i gravemaskinen og prøvde å grave.

— Det er tatt rutinemessig blodprøve av mannen, og han ble deretter dimittert, sier Schjølberg.

— Får håpe de betaler festen selv

Stig Ervik i Ervik Havfiske, som eier Kamaro, kunne ikke lørdag morgon kommentere mannskapets handlinger i løpet av natten.

— Det jeg kan si er at de hadde en svært dramatisk opplevelse da de ble berget fra Kamaro fredag ettermiddag, sier han til Fjordenes Tidende.

Han er glad for at alle kom fra ulykken uskadd.

— At enkelte etter dette feirer litt for mye, må en kunne leve med. Får håpe de betalte festen selv, legger han til.