Her er noen av de e-postene vi fikk om dammen i Sandviken:

Må ha skikkelig drenering

Jeg er ingen rakettforsker, men jeg er klar over at det regner mye i Bergen.

Da synes jeg det er meget merkelig at når Veivesenet setter ut anbud på bygging av ny 4 felt vei fra Trollhaug tunnelen til Lagunen, så klarer de ikke påse at utbygger lage skikkelig drenering.

Legg merke til den enorme dammen/innsjøen som dannes i høyre side av veien hver gang det regner litt på nedsiden av Bo-Hus retning sentrum.

Og denne skaper de samme køen fra Lagunen retning byen, som ”dammen” gjorde ved Sandviken i dag.

Men får det noe konsekvens for etaten. Tror ikke det. De sitter jo tryggere enn Statsministeren, mener Stein Are Hansen

Den tradisjonelle dammen

Vi som opplevde køen fra nord i morges, har også en annen forklaring på køen.

Det var den tradisjonelle dammen like før Fløyfjellstunnelen som skapte køer. Utrolig at det ikke blir gjort noe med dette, skriver Per RB.

Hvorfor gjør dere ikke noe?

Jeg var en, blant mange, som fikk oppleve kødannelsene mot Bergen sentrum i dag. Jeg bor i Åsane og skulle rekke skolen. Jeg brukte vel 50 minutter før jeg var kommet til sentrum. Jeg satt på med min far som tidligere i åttetiden i dag morges hadde hørt om store kødannelser. Vi tenkte at dette var vel over når vi da skulle kjøre mot sentrum i halv-ti tiden i dag. Den gang ei.

Så står vi der i køen og prøver febrilsk finne ut av årsaken til at det går så sakte. Vi prøver alle radiokanalene som kan gi oss noe informasjon. NRK P1, Radio 1 osv. Det var omtrent ingen informasjon å få. Det var det ene som manglet.

Så kommer vi altså til Sandviken hvor den store dammen er. Nå er klokken 10.50. Vi ser ingen aktivitet som kan tilsi at noe blir gjort for å fjerne dammen. Da står det altså flere tusen mennesker i kø, og ingenting blir gjort.

Det jeg lurer på, hvorfor lager ikke dere en sak hvor dere spør NCC om hvorfor ting skjer så sent? Hvorfor blir ikke politiet tilkalt tidligere for å ordne opp i all kaoset? De neste dagene er det meldt like mye regn, hva med å spørre NCC eller de ansvarlige om hvilke tiltak de har tenkt å gjøre de neste dagene for at dette ikke skal skje igjen?

Som du skjønner er jeg svært frustrert, og jeg tror det er mange med meg som vil ha svar på alt dette, meiler Finn Irgens Myking.

Utrolig

Det er helt vannvittig. I regnbyen Bergen! På hovedinnfartsåren fra nord! Den vanndammen er der stort sett hver gang det kommer noe som kan sies å være mer enn yr.

At ikke noen gjør noe med det er rett og slett utrolig!!

Arne R

Ikkje bare i Sandviken

Det er ikkje bare i sandviken det er svære dammer....

På Busstoppet i Eidsvåg retning Åsane e det nesten e sjø når det regner litt...heldigvis får ikkje den så store konsekvenser for trafikken....så det var folk ute og renset dreneringene i Eidsvåg i går, men de må ha hoppet over den.