De tre har sendt følgende e-post til fungerende leder i Bergen Frp, Torkil Åmland:

«Vi vil med dette meddele at vi trekker våre kandidaturer til bystyrelisten ifm nominasjonen i Bergen FrP.

Det har ikke på noe tidspunkt vært vår mening å bidra til den støy som nå fremkommer i bergenspressen. Det har heller ikke vært vår intensjon å skyve noen ut fra listen eller overta posisjoner hverken i partiet eller i bergenspolitikken.

Vårt ønske i denne forbindelsen var å bidra til partiets vekst, og å kanskje sette fokus på en del av våre hjertesaker, men som politiske "noviser" har vi kanskje gått frem på en måte som ikke er korrekt i denne sammenheng. Dette beklager vi, og ønsker partiet lykke til med prosessen.

Vi ser frem til å bidra på vår måte i tiden som kommer uten at det skal bli oppfattet som støy eller utidig innbanding, men tvert imot gi partiet flere stemmer og nye ansikt.

(...)

_Vennlig hilsen

Rune Nilsen, Svein Olav Skaar, Egil Arne Økland»_

**Les også:

Nytt rabaldermøte i Frp**

BT skrev i dag om Svein Olav Skaar og Rune Nilsen, som begge hadde sagt seg villig til å stille som motkandidater til nominasjonskomiteens listeforslag.

Også Egil Arne Økland hadde meldt seg som kandidat. Økland er 39 år gammel og har etter eget utsagn vært medlem i Frp i tre år. Han har lang erfaring fra restaurantbransjen, blant annet som daglig leder av Torget Music Pub i Bergen og Garveriet i Lindås.

— Jeg har sagt meg villig til å være kandidat fordi jeg har lyst til å lære mer om prosessene og politikk. Jeg er svært interessert i politikk, sa Økland til BT tidligere i dag.

Bergen Frp har nominasjonsmøte onsdag.

Hva mener du om nominasjonsbråket i Frp?