Både partiets leder Siv Jensen og nestleder Per Sandberg holdt lange appeller.

– Vi er det eneste partiet som har en visjon. Vi vil fornye Norge, og vi har dårlig tid, begynte Siv Jensen som for anledningen var i kledd i hvitt.

Valgkampens første partilederdebatt foregår på TV 2 i kveld. Vi følger duellen mellom Siv Jensen og Jens Stoltenborg direkte fra kl. 21.45.

Hun mente de rødgrønne har brukt fire år på å bryte løfter og at de ikke bør få en sjanse til.

– Ta for eksempel eldreomsorgen. Der lovte Jens at det skulle skinne. Det nærmeste jeg ser, er gjenskinn. Tiden er så absolutt inne for en egen eldreminister, og jeg kan love dere at vi har et par gode kandidater i tankene, sa Jensen.

Hun tok også opp endringer i kriminalpolitikken med strengere permisjonsordninger i begynnelsen av en soning, større valgfrihet i sykehjemspolitikken ved å slippe flere aktører til og fjerning av formuesskatten.

Drammen har 20 prosents innvandrerbefolkning og Siv Jensen mente regjeringen har satt en ny norsk rekord, nemlig i antall asylsøkere til Norge.

– Vi har nå fire ganger flere asylsøkere til Norge enn Danmark og Finland til sammen, hevdet hun.

Til slutt slo Frp-lederen fast at partiet ikke kommer til å støtte en regjering som de selv ikke er en del av, og sa hun var klar til å bli landets neste statsminister.