To biler frontkolliderte på riksvei 567 på Osterøy i natt. Politiet fikk melding om kollisjonen klokken 03.08.

— Det var totalt fem personer i de to bilene. To av personene fikk lettere skader i ulykken, opplyser operasjonsleder Ole Geir Magnussen i Hordaland politidisitrikt.

De to personene ble senere dimittert, etter å ha blitt undersøkt av lege. Ulykken skjedde i nærheten av Fotlandsvåg, litt nord for Lonevåg.

Begge bilene fikk store materielle skader i ulykken, og måtte taues fra stedet.

Travelt for politiet

Det har vært en travel natt for politiet på veiene i Hordaland. Litt før midnatt ble en 45 år gammel mann stanset i Odda og fratatt førerkortet.

— Han er mistenkt for å ha kjørt i ruset tilstand - ruset på noe annet enn alkohol - og vil bli tatt blodprøve av, forteller Magnussen.

Klokken 02.39 ble en 31 år gammel mann tatt for råkjøring i Fritz C. Riebers vei i Fana. Mannen skal ha kjørt i 110 km/t i 80-sonen.

— Det viste seg at han i tillegg hadde promille, så han er tatt hånd om av politiet og vil bli anmeldt, sier Magnussen.

Tatt to ganger

Nattens frekkeste forsøk var det en pirattaxisjåfør som sto for. Den 41 år gamle mannen ble stanset på Bradbenken i Bergen sentrum av sivilt politi. Klokken var da blitt 03.33.

— Han vil bli anmeldt for pirattaxikjøring. Bilen ble avskiltet på stedet og begjært inntauet, forteller Magnussen.

Da politiet var på vei vekk fra stedet, satte mannen seg inn igjen i bilen og forsøkte å kjøre videre - uten bilskiltene. Patruljen oppdaget dette, snudde og tok mannens førerkort også.

Remi Presttun