Begge ble fraktet til Haukeland Universitetssykehus i ambulansene, men skadene viser seg å være mindre alvorlige. Kvinnen, som er i 30-årene, er lettere skadet, og allerede utskrevet fra sykehuset. En mann i 60-årene er også lettere skadet, og ligger til observasjon.

Motorstopp

Uhellet skjedde i forbindelse med at en bil fikk motorstopp på E39 ved Fyllingsnes i Lindås kommune. Sjåføren var i ferd med å sette opp varseltrekant da en annen bilist feiltolket situasjonen og prøvde å kjøre forbi havaristen.

— Bilisten traff en annen bil front mot front. Bilen som hadde fått motorstopp, ble ikke berørt av ulykken, sier operasjonsleder Terje Hilland ved Hordaland politidistrikt.

Uhellet, som involverte en personbil og en varebil, ble meldt klokken 14.45. Det kom røyk fra den ene bilen etter sammenstøtet.

Tungt løft

Politi, brannvesen, ambulanse og luftambulanse ble sendt til stedet. Brannvesenet fjernet den store varebilen fra veibanen ved hjelp av ren muskelkraft, som du kan se i videoen øverst på siden.

Klokken 15.20 var veien sperret i begge retninger, og det oppsto kø i området. Veien ble åpnet for fri ferdsel etter brannfolkenes tunge løft.