Sekunder senere skled hun på svaberget, og falt i elven. Strømmen på ulykkesstedet er relativt sterk, og det er iskaldt i vannet. To venner av 29-åringen var vitne til ulykken, men klarte ikke å hjelpe henne opp av smeltevannet fra isbreen.

– Vi har ikke funnet kvinnen. Hvis hun er i elven, er nok håpet for for å finne henne i live ute, sier Odd-Arve Solvåg, operasjonsleder ved Sogn og Fjordane politidistrikt.

Fredag deltok 40-50 personer i leteaksjonen, både redningsmannskaper fra Røde Kors, luftambulanse, breførere, helsepersonell, politi, dykkere og frivillige. Søket ble gjenopptatt lørdag, og vil fortsette søndag.

— Dykkerne startet øverst i elven ved ulykkesstedet, og har jobbet seg nedover. Mannskapene fra Røde Kors søker langs bredden, sier Solvåg.

Det er 20 år siden forrige drukningsulykke i Briksdalen. Den nederlandske kvinnen som falt i vannet da, ble først funnet etter to måneder.

SØKTE: Even Nygård leder redningsgruppen som søkte etter den 29 år gamle franske kvinnen som falt i elven ved Briksdalen fredag.<p/>FOTO: SARA VICTORIA RYGG