-Hvorfor Løv-Ham? -Jeg var faktisk ønsket der, og det er jo hyggelig. Etter en viss betenkningstid slo jeg til — verre er det ikke.

-Hva kan du bidra med? -Forhåpentligvis en hel del. Har jo bygget meg opp en betydelig kompetanse innen det store fagfeltet som heter «fotball». Miljøet i klubben og egenrekruttering synes jeg er viktige arbeidsområder. Anleggsiden krever peiling. Så har jeg jo et stort nettverk både lokalt og internasjonalt som enhver klubb kan trekke veksler på.

-Hvor lenge har du holdt på med fotball? -Okk, det er lenge du! Ikke før var jeg ferdig på juniorlaget til Brann, så ble jeg valgt inn i gutte- og juniorstyret. I tillegg til Brann har jeg også vært medlem i Nordnes. Så jeg har vel vært et fotballmenneske i nesten hele livet...

-Men ligger ikke Løv-Ham på flere felt nærmest noen lysår unna Brann? -Det blir unfair å sammenligne Brann og Løv-Ham. Samtidig må jeg innrømme at her ligger store utfordringer fremfor alle i Løv-Ham.

-Hva trengs for å komme ut av Branns skygge? -Slik jeg ser det - først og fremst kompetanse. Det gjelder i alle ledd av klubben - i ledelsen, hos trenere og spillere. Dessuten er det viktig med god adferd, og vi må være flinke til å kommunisere. Både innad i klubben og mot omverdenen. Alle disse elementene henger sammen, og har vi dette under kontroll - da blir bergenserne interessert i Løv-Ham, da vil unge talenter komme til oss, da vil kampene våre bli mer attraktive for flere enn i dag.

-Du har ennå ikke nevnt ordet - penger! -Det kommer gjerne som et resultat av god adferd. Opptrer vi seriøst, både sportslig og som samarbeidspartner, da vil Løv-Ham også bli interessant for næringslivet og sponsorer.

-Til slutt - har du kommet deg etter søndagen ?

-Du tenker på Tottenhams seier i ligacupen - joda, jeg er nedpå nå. Det synes jeg var en fenomenal flott opplevelse. Tenk å slå Chelsea på Wembley! Vi som holder med Spurs i Nord-London, vi har hatt noen tunge år der forventningene har vært mye større enn resultatene. Men så plutselig løsner det, og der har vi mye av sjarmen med fotball. Ikke alle lag kan være i frontlinjen til enhver tid, men entusiasmen og håpet lever i beste velgående.

Branns «gamle» klubbformann og direktør Knut Kristiansen vil øse av sin fotballkompetanse som styremedlem hos Løv-Ham.