I ettermiddag kom endelig passasjerene som har vært strandet siden lørdag på Las Palmas, hjem til Bergen.

Familie og venner sto klare i hopetall på Flesland fra kl. 17.00 i ettermiddag, men flyet ble meldt forsinket flere ganger.

Mer rot

Kl. 18.45 landet det endelig — men det tok tid før passasjerene kom seg ut fra den internasjonale terminalen.

— Nå er det bare tull med bagasjen. Vi har fått noe, men et vennepar av oss har ikke fått koffertene sine, sier Tone Digranes Larsen til bt.no like før 19.30.

bt.no snakket med passasjerene da de kom ut av flyet i kveld. Flere fortalte om totalt kaos på bagasjebåndet i Las Palmas.

— Det var bare kaos. Det lå store hauger med bagasje på flyplassen, under bygningen. De hadde ikke kontroll på noen ting, det er jo bare bingo hvor koffertene er, sier Jan Olsen.

Uavhentede kofferter

Inne på det internasjonale bagasjebåndet på Flesland gikk store mengder bagasje rundt og rundt - men det var ikke bagasjen til passasjerene som ventet.

Ingen kofferter ble plukket av, så dette var trolig ettersendt bagasje fra et av de andre flyene som kom hjem fra Las Palmas i helgen.

Har du opplevd noe ligende? Skriv gjerne noen ord i feltet under!

HVOR ER KOFFERTEN? Jan Olsen fortalte om totalkaos på Las Palmas. Han vet ikke når han ser bagasjen sin igjen. FOTO: Jo Hjelle
INGEN EIERE: Ikke den, og ikke den... bagasjen gikk rundt og rundt, men eierne av bagasjen visste tydeligvis ikke at koffertene var kommet. Det er usikkert hvilke fly bagasjen hørte til. FOTO: 2211tipser