Fra Frp til Demokratene

Bystyremedlem Kenneth Rasmussen melder seg ut av Fremskrittspartiet og inn i Demokratene. Dermed skrumper Frp-gruppen fra 12 til 11.

Rasmussen har ved gjentatte anledninger skapt storm med sine innvandringskritiske uttalelser. Nå melder han seg til tjeneste for Vidar Kleppe & Co.

Fremskrittspartiets gruppeleder Liv Røssland ante ingenting om Rasmussens utmeldelse før han kunngjorde sin dagsferske utmeldelse ved bystyremøtets åpning.

- Kommer dere til å savne Rasmussen?

- Vi kjenner jo ikke mannen. Jeg håper Demokratene får større nytte av Rasmussen enn vi i Frp har hatt. Den eneste gangen Rasmussen har gått på bystyrets talerstol er for å fortelle han har meldt seg ut av partiet. Det er nokså spesielt, sier Røssland til BT.

Rasmussen sier han ikke lenger føler seg hjemme i Fremskrittspartiet.

- Det står i partiprogrammet at Frp ikke ønsker flere flyktninger til Bergen. Det standpunktet burde partiet kjørt hardere på. Demokratene har tent på forslaget mitt om å innføre prikkbelastning for innvandrere som søker norsk statsborgerskap, sier Rasmussen. Innvandrere som begår straffbare handlinger, eller ikke lærer seg norsk, bør prikkbelastes. Når de har nådd grensen, bør de utvises, mener Rasmussen.

Les også:

Siste fra Lokalt

o Vekter forsøkt bitt og knivtruet

Mann pågrepet på Nesttun.

o Mann i bil blottet seg for jente (11)

- Vi har ikke funnet ham ennå, sier operasjonsleder.

- Aldri sett så sterkt
nordlys over Bergen

- Jeg unner alle å få oppleve dette.

For en påske!

Og finværet holder seg ut uken. Send oss dine påskebilder på 2211!

Dette synet møtte de
seks bileiere i garasjen

Grovt tyveri fra garasjeanlegg på Minde.

Fem spekkhoggere skapte stor oppstandelse i Stongfjorden i Askvoll søndag kveld. Hobbofotograf Line Therese Juvik fulgte dem på nært hold i cirka en time.

- Plutselig hørte vi
et voldsomt pust

Hobbyfotograf Line Therese Lien fikk seg en skikkelig hvalsafari i Sunnfjord.