«Håper det blir din siste bursdag @mariesimonsen!» skrevFpU-politikeren Christoffer Thomsen på Twitter natt til onsdag.

Han var imidlertid raskt ute med å beklage den ufinehilsenen til Dagbladets politiske redaktør. Den raske retretten kan ha bergetvervet hans i partiet.

— I og med at han har beklaget alt og lagt seg helt flat,skal det mye til at saken får noe stort etterspill, sier den sentrale lederenfor FpU, Ove Vanebo.

Eventuelle reaksjoner vil tidligst komme på nestesentralstyremøte i partiet, om et par ukers tid.

- Gikk over grensen

Vanebo tar sterk avstand fra utspillet.

— Sånt kan man bare ikke gjøre i sosiale medier, eller noenandre steder, for den saks skyld. Han gikk over en grense, sier FpU-formannen.

Vanebo beskriver det hele som en dårlig spøk som ikke varalvorlig ment. Han går langt i å fastslå at Thomsen får beholde vervet.

— Vi får vurdere dette, men foreløpig ser det ikke ut til atvi kommer til å gjøre noe, sier Vanebo.

- Unnskyldningen på sin plass

Fremskrittspartiets generalsekretær, Geir A. Mo, er ogsåinformert om Twitter-tabben.

«Har lest saken, og registrerer at Thomsen har lagt seg heltflat og bedt om unnskyldning både via Twitter og i personlig samtale medSimonsen selv. Det synes jeg er veldigbra, og selvfølgelig helt på sin plass. Utover det har jeg ingen kommentarer,men henviser deg til FpUs formann Ove Vanebo som også har kommentert saken,»skriver Mo i en e-post til bt.no.

Kommentarer? Vennligst bruk feltet under!

MELDINGEN: Her er FpU-lederens ønske, som han publiserte på Twitter.
ANGREPET PÅ TWITTER: Politisk redaktør i Dagbladet, Marie Simonsen, sier hun har mange hyggelige twittervenner fra Frp. Men meldingen hun fikk natt til onsdag var langt fra hyggelig.
SCANPIX