Like sikkert som vi går sommeren i møte arrangerer Fyllingen Fotball også i år Fotballskole i Varden Idrettspark. Her vil barn fra 6 år og oppover få en glimrende anledning til å ta i brukt det flotte anlegget som nå nærmer seg fullførelse. Her kan jenter og gutter boltre seg disse fem dagene i slutten av juni som fotballskolen varer. Alle som har tenkt å begynne å spille fotball eller som allerede spiller på et lag er hjertelig velkommen til å delta.

Dagen starter kl 09.30. Midt på dagen blir det lunsj til alle i Fyllingen sitt flotte klubbhus. Så fortsetter det med nye økter/aktiviteter frem til kl. 15.00.

En like viktig del som fotballen under Fotballskolen er den sosiale delen. Her kan en treffe nye venner og knytte vennskapsbånd. Videre blir det pizzafest og gilling siste dagen. Alle på Fotballskolen blir også invitert til Fyllingen sin siste kamp før sommeren onsdag kveld den 25. juni.

Trenere på fotballskolen blir noen av A-lagspillerne/juniorspillerne fra Fyllingen.

Høres det interessant ut?

Hvis du ønsker å delta kan du enten ringe kontoret til Fyllingen Fotball 55 16 46 00 eller du kan melde deg på via Fyllingen Fotball sin nettside www.fyllingenfotball.no

Påmeldingsfristen er 13. juni. Interessen har de tidligere årene vært stor så her gjelder det å være rask med påmeldingen. Vi har satt et tak på 220 deltagere.

Vi ser frem til å møte deg til flotte dager i Varden Idrettspark.

Se også Fyllingens nettsider

Jesper har tidligere vært med på fotballskolen.