Fyllingen-jentene var ubeseiret før helgens runde som ble spilt i Framohallen. Runden begynte for øvrig bra. Laget knuste Sarpsborg 32-22, og deretter slo de Elverum hele 34-18.

— Vi visste at AK 28 var de hardeste motstanderne i helgen. Siden vi visste noe av det de gjorde i angrep, var planen å bryte opp deres spillemåte. Det gikk ikke helt som planlagt, medgir Charlotte.

Til pause lå Fyllingen under med to mål, men AK 28 klarte ikke å dra fra. Kampen fortsatte å være helt jevn, men få sekunder før slutt kom AK 28 gjennom og scoret vinnermålet.

— Det var i forsvar det glapp litt. Vi hadde ganske mye nerver, innrømmer Charlotte.

Skuffelsen var stor i Fyllingen-leiren da tapet var et faktum.

— Rett etterpå var alle skikkelig forbannet, lei seg og irritert over at vi tapte. Men det er alltid godt å tape i ny og ne sånn at vi kjenner hvordan det er. Nå er vi ekstra tent til neste gang, for vi vet hvor surt det er å tape, fastslår Charlotte.

Fyllingen ligger nå på 4. plass i puljen. AK 28 og Halsen har like mange poeng, mens Trond er ubeseiret på topp.

— I fjor kom vi på 3. plass, men da spilte vi med laget som var eldre enn oss. Jeg føler vi er bedre i år, så målet er å vinne hele greien, avslutter Charlotte.

VANT TO, TAPTE EN: Charlotte Birkeland Heimark (16) og Fyllingens jenter 16 vant to kamper og tapte en i helgens landsserierunde.