Tertnes-jentene ligger på en imponerende 3 plass i puljen med 1 år eldre motstandere etter endt vårsesong. Siste kamp var mot de suverene Åsane J95 som leder puljen soleklart.

Tertnes-jentene var nervøse foran kampen mot serielederne. Med høye skuldre entret de banen og det gikk ikke mer enn 3 min. før Åsane tok ledelsen 1-0 og like etter 2-0. Det var mye Åsane spill i ½ første omgang før Tertnes slapp litt av respekten og da ledet Åsane 5-0.

Tertnes hadde da vært uheldig og scoret 2 av Åsane målene. Tertnes J96 lånte 2 spillere (Cecilie og Lisa) fra 95-laget til Tertnes som jobbet iherdig og hjalp til å løfte laget i motvinden på Åstveit stadion. 2 flotte mål fikk Tertnes i slutten av 1 omgang og pauseresultatet var da 2-5.

Spøkte i pausen

I pausen var stemningen kjempe god. Tertnes-jentene spøkte med at de hadde scoret 4 mål og Åsane 3 mål. Vi hadde motvind i første omgang og nå skulle Tertnes ha naturkreftene på sin side og snu kampen.

Naturkreftene sviktet

Tertnes-jentene gikk ved godt mot inn i annen omgang, men det ble ikke helt som de hadde tenkt seg. Det begynte å regne, vinden ble borte og det var ingen hjelp av naturkreftene som vi trengte. Annen omgang resulterte i mye kjemping men Åsane var effektiv foran mål og scoret 2 mål og Tertnes hjalp til med 1 selvmål. Stillingen ble 8-2 til Åsane hvorav Tertnes scoret til sammen 5 mål.

Tertnes-jentene håper på at selvmålskvoten er unnagjort for i år.

Hordalands beste 95-lag

Åsane J95 er vel regnet som et av Hordalands beste lag på lik linje som Tertnes J95. Åsane J95 har til gode å vinne en 11er kamp mot Tertnes J95 som de ved flere anledninger har møtt.

Tertnes J96 har vært heldig å få låne 1 95-spillere i nesten alle kamper. Mot Åsane var vi heldig å få låne Cecilie og Lisa og vi takker for innsatsen.

Velfortjent kos

Etter kampen hadde Tertnes-jentene en velfortjent Pizza kos i det nye klubbhuset. Alle var enige om at 11er fotball er kjempe gøy. Tertnes–jentene er med i sin klasse på 7er fotball og 95-klassen i 11er fotball. De har i vår tapt 2 11er kamper og 1 7er kamp (som trener Jonny sa var et arbeidsuhell) De har all grunn til å være godt fornøyd med seg selv.

Fansen til Tertnes ønsker alle jentene en god sommer og de gleder seg til å være med til Sognefjord Cupen.

Rune Eng
Rune Eng
Rune Eng
Rune Eng
Rune Eng